ESMÜL suvepäevad leiavad aset 10-12 august Varemurru puhkekeskuses

13. juuni 2018

ESMÜL suvepäevad leiavad aset 10-12 august Varemurru puhkekeskuses (www.varemurru.ee). Hind täiskasvanule on 25 eurot, kuni 14a noorele 15 eurot. Selle sees siis majutus ja toitlustus.
Päevakava on veel täienemas, saadame laiali esimesel võimalusel. Aga oleme proovinud kõikide väljakäidud ideedega arvestada ja luua selline programm, mis kõigile midagi pakub. Kui siin on veel ideid, ootame huviga. Pisut vihjetena: on nii käsitööd, toitumisega seonduvat, muusikaga seotud ja ka tantsu, ka paar head loengut on tulemas (uutest ravimistest, Kristina reisidest Euroopas, noorteklubide võimalikkusest ja vajalikkusest), samuti seltskondlikke mänge. Ei puudu ka sportmängud arvestades kõikide füüsilist seisu.

Kaasa tuleks võtta sauna asjad, ka õhtused grilliasjad kui midagi on soovi.

Riietusstiil on “80ndate põllunaised ja põllumehed”. Ei me ei eelda, et taolises riietuses käiakse kõik päevad ringi kuid meeldiv oleks kui seda tehtakse laupäeval. Parimad riietujad saavad ka premeeritud.

Kohal on ka fotograaf.

Registreeruda saab nii oma kohaliku ühingu poole pöördudes kui otse kirjutades&helistades (kristinamager@smk.ee, 55623180)